Her kan du læse mere om de forskellige hold, priser og tilmelde dig.

For gamle medlemmer, er det vigtigt at I har jeres loginoplysninger – ellers kan I klikke på Glemt adgangskode i “Medlemslogin” boksen og taste jeres mobil eller email, og få et nyt password.

Nye medlemmer bedes være opmærksomme på at stamdata gælder gymnasten – dvs fødselsdato mv. Tjek at I får skrevet jeres email og mobil korrekt, så vi kan komme i kontakt med jer.

 • Forældre/barn 1½-5 år

  Beskrivelse

  Forældre/barn er gymnastik for børn i alderen 1½- 5 år, der gerne vil have mor eller far med. Børnene får grundmotorikken på plads gennem leg og bevægelse. Vi laver sanglege, løber på redskabsbane og lærer kolbøtter og grundlæggende motorik. Børnene får stimuleret deres motoriske udvikling, der har stor indflydelse på deres senere fysiske udfoldelse inden for alle sportsgrene. Forældrene kan også godt få sved på panden, og under alle omstændigheder får I en hyggelig time sammen med jeres børn.

 • Puslinge mix 3-5 år

  Beskrivelse

  Puslinge mix er for piger og drenge i alderen 3-5 år, som er klar til at være i salen uden mor og far. Eller et hold at starte på, både for piger og drenge. Vi leger grundmotorikken på plads, da det er vigtigt for børnene, at deres motoriske fremskridt foregår i takt med deres almene udvikling. Der vil være masser af leg og bevægelse, og vi udforsker mange redskaber hver gang. Her er fuld fart over feltet, og du skal være klar til at have hovedet ned, benene oppe og dreje rundt i en masse koldbøtter.

  På dette hold er Mor og Far ikke med i salen, men er meget velkommen til at vente udenfor i omklædningsrummet eller aulaen.

 • Mini spring mix 4-6 år

  Beskrivelse

  Det naturlige hold efter forældre-barn eller et hold at starte på, både som pige og dreng. Vi øver sociale og motoriske færdigheder gennem forskellige former for leg og leger med og på redskaber. Vi kravler, triller, løber, hopper, gynger, kaster, griber, balancerer, klatrer osv.

  På dette hold er Mor og Far ikke med i salen, men er meget velkommen til at vente udenfor i omklædningsrummet eller aulaen.

 • Spring mix 0.–1. kl.

  Beskrivelse

  Springmix er for piger og drenge som går i 0.–1. klasse Har du lyst til at prøve kræfter med gymnastik på et hold, hvor der både er plads til sjov og udvikling, så tilmeld dig spring-mix.
  Her vil vi primært arbejde med at lære at slå kolbøtter, lave vejrmøller med strakte ben, araberspring samt at stå på hænder.  Vi vil også prøve kræfter med overslag, kraftspring og flik-flak. Vi vil derudover lave en masse sjove og lærerige lege, som hjælper børnene til at udfolde sig både motorisk og styrkemæssigt. Der forventes ikke noget af dig springmæssigt, for du går til gymnastik for at lære det. Vi vil forsøge at tilpasse springene til hver gymnast, så alle bliver udfordret.

 • Tornadopiger 1.-3. kl.

  Beskrivelse

  Tornadopiger er for piger i 1- 3. klasse, der elsker at bevæge sig og gerne vil lære at lave vejrmøller, araberspring, kraftspring, flikflak og salto. Vi forventer ikke at du kan springe i forvejen, for det er det, du skal lære hos os, men gymnastikken bliver mere seriøs og fokuseret. Der vil også være rytmik og ikke mindst masser af sjov og leg.

 • Spring mix øvede 2.–4. kl.

  Beskrivelse

  Spring-mix er for piger og drenge i alderen 2.-4. klasse, som har gået til gymnastik i nogle år og har grundgymnastikken på plads. Holdet er for øvede gymnaster dvs. det forventes at gymnasten kan lave en vejrmølle med strakte ben og kan svinge op på hænder (ikke stå på hænder men have følelsen af at kunne svinge benene op). Du går her, fordi du gerne vil lære noget mere, og der vil blive stillet større krav til dig, og vi forventer at du møder til træning. Vurderer instruktøren at du ikke lever op til ovenstående, vil du blive tilbudt plads på et andet hold.

  I løbet af sæsonen bliver der arrangeret træning i eksterne springcentre. Invitation fremsendes separat. Vi skal også deltage i DGI’s regionsopvisning i foråret.

 • Spring mix 1.–3. kl.

  Beskrivelse

  Spring-mix er for piger og drenge i 1.-3. klasse, som godt kunne tænke sig at slå vejrmøller, springe på airtrack, lære flikflak, stå på hænder og på sigt springe i trampolin - så er dette det helt rigtige hold for dig. Holdet er primært for begyndere og let-øvede gymnaster, men alle kan være med. Vi skal i løbet af året træne en masse spring, og du får det sjovt med en masse andre gymnaster.

 • Spring mix fra 4. kl.

  Beskrivelse

  Spring-mix er for piger og drenge fra 4. klasse +. Holdet hvor du har mulighed for at blive udfordret med en masse springgymnastik så som vejrmølle, kraftspring, flikflak og salto. Vi springer på både airtrack og i forskellige trampoliner.
  Samtidig skal vi også arbejde med at stå på hænder, og vi skal lære en lille rytmeserie.
  Vi samler det hele sammen i slutningen af sæsonen, så vi til forårets opvisning kan vise, hvad vi kan.

 • Showdance Begynder 7 år+

  Beskrivelse

  Vi kommer til at danse nogle forskellige stilarter, mest af alt hip hop og moderne dans. Du vil også komme til at lære noget danse-teknik og vigtigst af alt kommer du til at have det sjovt!

  Louise og Julie er vores Showdance instruktører. Julie har bl.a. deltaget til VM samt været med i Danmark Har Talent i TV.

 • Hørsholm Aspirant (LUKKET HOLD)

  Beskrivelse

  For at være med på Hørsholm Aspiranthold, skal du først udtages. Der er på holdet ikke nogen aldersbegrænsning – det er den enkelte gymnasts kunnen, der afgør, om han/hun kan være med på holdet.

  Vi starter med grundig opvarmning med styrketræning og smidighedstræning.
  Det forventes at gymnasten har helt styr på araberspring og afsæt til andre grundlæggende spring, samt fornemmelse for om en håndstand er korrekt udført.

  Vi arbejder videre med de forskellige spring ud fra, hvor meget du kan i forvejen, så du bliver stærkere og mere smidige. Ligeledes arbejder vi med en rytmeserie, så vi i slutningen af sæsonen kan deltage som gæstehold i et par opvisninger.

  I løbet af sæsonen vil der blive arrangeret en weekend med overnatning og intensiv træning + socialt samvær. Der vil også blive arrangeret ekstra træningsdage i springcenter.

  Alt dette forventer vi at du deltager i.

  Da du er udtaget til at gå på dette hold, forventer vi, at du møder op til træning hver gang, og at du kommer med den rette indstilling. Du går her, fordi du gerne VIL noget mere og er ambitiøs omkring din springtræning.

 • Hørsholm Spring (LUKKET HOLD)

  Beskrivelse

  For at være med på Hørsholm Spring, skal du først udtages. Der er på holdet ikke nogen aldersbegrænsning – det er den enkelte gymnasts kunnen, der afgør, om han/hun kan være med på holdet.

  Vi starter med grundig opvarmning med styrketræning og smidighedstræning.
  Der vil som altid være fokus på, at du skal blive bedre til at springe selv, at springene bliver perfekte, og at du lander korrekt.

  Der vil blive lagt meget vægt på kraftspring, araber flikflak og i trampolinen: salto, hoftebøjede salto og overslag.

  I forbindelse med diverse opvisninger vil der også blive lagt vægt på rytmik, så der vil blive undervist i rytmeserie.

  I løbet af sæsonen arrangerer vi en weekend med overnatning og intensiv træning + socialt samvær. Der vil også blive arrangeret ekstra træningsdage i springcenter.

  Desuden vil der være eksterne opvisninger. Alt dette forventer vi at du deltager i.

  Da du er udtaget til at gå på dette hold, forventer vi, at du møder op til træning hver gang, og at du kommer med den rette indstilling.

  Du går her, fordi du gerne VIL noget mere og er ambitiøs omkring din spring-træning.

 • Rope skipping – begyndere – 7 år+

  Beskrivelse

  Sjipning er en sjov og lærerig måde at være aktiv på for både piger og drenge.

  Igennem lege, forskellige former for sjipning og en masse sjove samarbejdsøvelser udvikler vi os sammen og fyrer en masse krudt af. Vi vil sjippe på mange forskellige måder både sammen og i enkeltove.
  Hvis du synes, at sjipning lyder sjovt, og er klar på at prøve noget nyt, er sporten den rette for dig.

  Når du kommer til første time, vil du få udleveret dit eget sjippetov. Alt hvad du skal medbringe er derfor et par træningssko(fx løbesko) og dit gode humør.

  Vi glæder os til at lære dig at kende.

 • Rope skipping øvede

  Beskrivelse

  På dette sjippehold arbejder vi videre med teknikker og tricks, I måske har set før, men I vil også blive introduceret til en masse nyt.

  Her på opvisning/konkurrence holdet, vil vi arbejde mere målrettet med at lære den rette teknik for at kunne lære nogle endnu federe tricks. Selvfølgelig kommer vi til at have det super sjovt samtidigt.

  I løbet af året vil vi træne op imod nogle opvisninger, hvor I kan få lov at vise hvad I har lært.

  Ud over det kan man på dette hold blive udtaget af trænerene til at kunne konkurrere i nogle danske sjippekonkurrencer. At konkurrere kræver en god indsats og vilje fra sjipperens side. Derudover forventer vi selvfølgelig fremmøde til alle træninger, da det påvirker hele holdet, når én mangler.

  Vi glæder os til at se dig og til at få sjippet en masse. Medbring dit gode humør:)

 • Parkour

  Beskrivelse

  Parkour for piger og drenge i alderen fra 8 år.

  Parkour er en fysisk disciplin, hvor man tilpasser sine bevægelser til det miljø, man er i. Det går ganske enkelt ud på at komme fra et punkt til et andet, på den mest effektive og hurtige måde.

  Du har formentlig allerede dyrket parkour, måske uden at vide det. "Fangeleg" og "Jorden er giftig" handler om kropskontrol, om hurtigt at komme fra et sted til et andet, og om at kunne forcere forhindringer på din vej.

  Det handler om, at du får en god balance, muskelstyrke, smidighed og kondition, og at du evner at bruge dine ressourcer så optimalt som muligt.

 • Pilates voksne

  Beskrivelse

  Pilates er en sikker og effektiv træningsmetode til at få en stærkere og mere smidig krop.

  Hvis du ønsker at skabe bedre kropsbevidsthed og have en rankere kropsholdning, er pilates lige noget for dig. Træningen skaber harmoni mellem kroppens muskler og led. I pilates trænes både små og store muskelgrupper, vejrtrækning og koncentration. Øvelserne styrker i høj grad de dybe mave- og rygmuskler samt hofter, bagdel og bækkenbund - hvilket er afgørende for din kropskontrol.

  Alle kan være med uanset nuværende niveau.

  Medbring træningstøj, håndklæde og vand - træningen foregår på bare tæer. Måtter og diverse andet udstyr findes på stedet.

 • Herre Motion

  Beskrivelse

  Sund og sjov motion for voksne herrer. Grundig opvarmning, let styrketræning og udstrækning. Motion og hygge på et plan hvor alle kan være med.

 • Power pilates teenagere

  Beskrivelse

  Holdet for de 12-17 årige som ønsker stærkere mave- og rygmuskler, en bedre og flottere kropsholdning, større smidighed og en forståelse for hvad kroppen kan.

  Power pilates kan afhjælpe nakke- og rygproblemer men kan også være et supplement til anden træning. Power pilates vil gøre kroppens kerne stærkere, så du bliver en hurtigere løber, mere kraftfuld spiller og det kan virke skadesforebyggende.

  Vi arbejder hele kroppen igennem på en sjov og effektiv måde til musik. Du vil få sved på panden og ømme muskler, men alle kan være med. Øvelserne kan laves og vises på flere niveauer, så både nybegynderen og eliten kan udfordres.

  Instruktøren er fysioterapeut og kan derfor også tage hensyn til evt. skader.

  Medbring træningstøj, håndklæde og vand - træningen foregår på bare tæer. Måtter og diverse andet udstyr findes på stedet.

 • Power-pirater (drenge 4-7 år)

  Beskrivelse

  Her er en alle tiders mulighed for af få brændt krudtet af på en lærerig måde, der styrker både koordinationen og motorikken. Bliv stærkere og hurtigere gennem leg, tons og springopstillinger.

  Vi vil arbejde med at springe, hoppe, stå og gå på hænder, kravle, trille, kolbøtte os igennem lege, svinge os over forhindringer, og få sved på panden for at lære kroppen at kende og blive bedre til gymnastik.

  Alle drenge mellem 4 og 7 er velkomne, og har du brug for at have din far eller mor med, så må de meget gerne være til stede, men så er han/hun også omklædt, klar til at assistere ved evt. lege, små redskaber eller lignende.

  Er du klar til at give den gas og have det sjovt?

 • GROOVE dans 5-7år

  Beskrivelse

  GROOVE er den nemmeste dansetime, hvor alle børn kan være med. Konceptet er meget enkelt - til hver sang er der få simple trin, som vi skal fortolke på vores egen måde. Vi danser mellem hindanden og udforsker hele rummet, mens jeg guider undervejs. Det er ikke muligt at danse GROOVE forkert.

  GROOVE dansegulvet er et trygt sted, vi respekterer, at vi skal se forskelligt ud og danse på vores unik måde. Musikken er varierende, vi prøver forskellige stilarter og tempo, som giver god mulighed til at få sved på panden, glade og en dejlig følelse af at være perfekt, som man er.

  GROOVE ligner ikke andre dansetimer, da vi ikke skal lære noget koreografi og dygtiggøre os eller præstere. Vores kroppe elsker rytmer og vi skal blot lade dem bevæge sig frit og gå på opdagelser.

  Vi danser på bare tæer eller skridsikre sokker. Tag let og behagelig tøj på og en vandflaske/drikkedunk.

 • Spring mix 2. kl.+

  Beskrivelse

  Spring mix 2kl.+ er både for piger og drenge.

  Om du er begynder eller øvet betyder ikke noget, da instruktørerne vil sørge for at udfordre dig på det niveau du er. Du skal slå vejrmøller, springe flikflak, stå på hænder og springe i trampolin, og hvad vi ellers finder på i forhold til niveauet hos gymnasterne.

 • Showdance Øvede

  Beskrivelse

  Vi kommer til at danse nogle forskellige stilarter, mest af alt hip hop og moderne dans. Du vil også komme til at lære noget danse- og spring teknik. Men vigtigst af alt kommer du til at have det sjovt!

  Louise og Julie er vores to nye Showdance instruktører. Julie har bl.a. deltaget til VM samt været med i Danmark Har Talent i TV.

 • Følg os på Facebook