Forårsopvisning 2023

Søndag den 26. marts 2023, kl. 12.00 – ca. 16.00 i Hørsholm hallen

Dørene åbner 11.30

Så rykker forårets opvisning sig hastigt nærmere, og forberedelserne er i fuld gang på alle hold. Opvisningen er for hele foreningen en festlig afslutning på sæsonens gymnastik, så vi håber, at alle bakker op om arrangementet.

Vi starter med fælles indmarch og gymnasterne skal mødes med deres instruktører senest kl. 11.40 på halgulvet – medmindre andet er aftalt. Vi håber, at alle gymnaster har mulighed for at være til stede fra starten. Ligeledes er der fælles udmarch ca. kl. 15.45. Programmet sendes på mail og vises på hjemmesiden snarest.

Dørene åbnes kl. 11.30. Entré er kr. 50 for voksne, og børn under 13 år er gratis (gymnaster er gratis).  Billetter kan købes online via vores hjemmeside.

Vi opfordrer meget til I gør dette, så vi ved, hvor mange der kommer. Ved indgangen vil det være muligt både at betale kontant, og med mobilepay, men vi foretrækker mobilepay.

Traditionen tro vil vi meget gerne have at I bager kager, pizza snegle og pølsehorn til vores bod. Vi kvitterer med en gratis adgangsbillet til den, som bager. Send gerne sms til Pernille på 29232330 om hvad I bager. MANGE TAK

Efter hver holdopvisning vil holdet stille op i forhallen til fællesfoto, hvor I har mulighed for at tage billeder af hele holdet.

Sæsonen slutter efter opvisningen. Sommersæsonen starter efter påskeferien. Vi åbner for tilmelding til sommersæsonen primo april.

 

 

Med venlig hilsen

Hørsholm Gymnastikforening