Forholdsregler i forbindelse med Covid-19

Vi har nu gransket reglerne fra DGI og Kulturministeriet efter fredagens udmelding. Vi er meget glade for, at alle vores børn og unge hold kan fortsætte som nu. Derudover kan Familiefræs også forsætte som planlagt.

Med hensyn til Pilates og Herreholdet er ændringer nødvendige og holdene er allerede blevet kontaktet af deres instruktører, så alternativ træning kan planlægges.

Alle personer over 12 år skal pr. 29. oktober bære mundbind, når man fx går fra indgangen af skolen til gymnastiksalen. Kravet om mundbind gælder ikke under fritidsaktiviteten.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at huske jer på følgende :

Grundet situationen vi står i med Covid-19, har vi ved denne sæson nogle særlige tiltag, som vi alle er nødt til at følge for at forebygge spredningen af Corona-virus.

1) Forældrene bedes aflevere/hente gymnasterne udendørs ved indgangen til skolen, dette så vi får så få mennesker igennem som muligt (dette gælder selvfølgelig ikke forældre/barn hold).

2) Gymnasterne skal møde omklædt, det vil ikke være muligt at klæde om på skolerne.

3) På Usserød skole vil gymnasterne gå ind af den dør de plejer at benytte og vil efter timen gå ud af døren i den modsatte ende, således at der ikke dannes ”prop” med mange gymnaster i omklædningsrummet. Instruktørerne forklarer og viser det ved første undervisnings gang.

4) Alle gymnaster skal spritte hænder før under og efter gymnastik undervisning (der vil være sprit tilgængeligt i hallerne). Instruktørerne vil sammen med gymnasterne sørger for at alle redskaber er rengjort med overfladedesinfektion efter brug.

5) Børnene skal så vidt muligt prøve at holde minimum 1 meters afstand – instruktørerne tænker også dette ind i planlægningen af deres undervisning.

6) Gymnaster, der er testet COVID-positive eller har været i kontakt med COVID-positive må under ingen omstændigheder møde op.

7) Bliver en gymnast testet COVID-positiv umiddelbart efter træning bedes foreningen kontaktet straks og vi vil fortage det fornødne.

8) Mød kun op til træning, hvis du er helt symptomfri – så passer vi godt på hinanden.

Mvh Bestyrelsen