Her kan du læse mere om de forskellige hold, priser og tilmelde dig.

For gamle medlemmer, er det vigtigt at I har jeres loginoplysninger – ellers kan I klikke på Glemt adgangskode i “Medlemslogin” boksen og taste jeres mobil eller email, og få et nyt password.

Nye medlemmer bedes være opmærksomme på at stamdata gælder gymnasten – dvs fødselsdato mv. Tjek at I får skrevet jeres email og mobil korrekt, så vi kan komme i kontakt med jer.

 • Familiefræs 1½ til 3 år

  Beskrivelse

  Familiefræs 1 1/2 - 3 år er gymnastik for børn der gerne vil have enten mor eller far med til gymnastik. Vi vil arbejde med barnets grundmotorik gennem rul, hop, kolbøtter på udvalgte redskaber. Udover dette vil vi lave sanglege, lege med faldskærm og give alle sved på panden.
  Søskende der ikke er tilmeldt må ikke være i salen når der undervises.

  HUSK DET ER BARNETS FØDSELSDATO OG NAVN VI SKAL BRUGE - IKKE FORÆLDRENES

 • Familiefræs 2 til 4 år

  Beskrivelse

  Familiefræs 2-4 år er gymnastik for de børn der har brug for, at enten mor eller far er med til gymnastik. På dette hold arbejder vi videre med motorikken gennem lege og gymnastik på redskabsbane. Vi skal hoppe, hinke, rulle, dreje rundt og have en hyggelig time, hvor alle har mulighed for at få sved på panden. Søskende der ikke er tilmeldt må ikke være i salen når der undervises.

  HUSK DET ER BARNETS FØDSELSDATO OG NAVN VI SKAL BRUGE - IKKE FORÆLDRENES

 • Familiefræs 3 til 5 år

  Beskrivelse

  Familiefræs 3-5 år er for de børn der har brug for at have enten mor eller far med til gymnastik. På holdet begynder vi så småt op med sværere lege, spring osv. som børnene vil møde på de hold de vil komme på senere hen. Men samtidig skal vi have det skægt med faldskærmen, hulahop ringene osv. Der vil være rig mulighed for at få sved på panden. Søskende der ikke er tilmeldt må ikke være i salen når der undervises.

  HUSK DET ER BARNETS FØDSELSDATO OG NAVN VI SKAL BRUGE - IKKE FORÆLDRENES

 • Krudtugler 3 til 5 år

  Beskrivelse

  Krudtuger er for piger og drenge i alderen 3-5 år, som er klar til at være i salen uden mor og far, eller et hold at starte på.
  Vi leger grundmotorikken på plads, da det er vigtigt for børnene, at deres motoriske fremskridt foregår i takt med deres almene udvikling. Der vil være masser af leg og bevægelse, og vi udforsker mange redskaber hver gang.
  Vær opmærksom på at dette hold er uden forældredeltagelse og forældre/søskende må IKKE opholde sig i salen.

  BARNET SKAL VÆRE FYLDT 3 VED SÆSONSTART

 • Spilopper 4 til 6 år

  Beskrivelse

  Spilopper er for piger og drenge i alderen 4-6 år og som gerne vil udfordres noget mere. Holdet er for dem, der gerne vil lære at lave vejrmøller, stå på hænder og kolbøtter og som elsker at afprøve redskaber og springe på airtrack. Der vil være let styrketræning, opvarmningslege, god musik og selvfølgelig en masse skæg og ballade.

 • Turbospring 0 – 1 kl.

  Beskrivelse

  Turbospring er for alle piger og drenge som går i 0.–1. klasse. Har du lyst til at prøve kræfter med gymnastik på et hold, hvor der både er plads til sjov og udvikling, så tilmeld dig Turbospring.
  Her vil vi primært arbejde med at lære at slå kolbøtter, lave vejrmøller med strakte ben, araberspring samt at stå på hænder. Vi vil også arbejde henimod overslag, kraftspring og flik-flak. Vi vil derudover lave en masse sjove og lærerige lege, som hjælper børnene til at udfolde sig både motorisk og styrkemæssigt. Der forventes ikke noget af dig springmæssigt, for du går til gymnastik for at lære det. Undervisningen tilpasses så alle bliver udfordret.

 • Power Pirater (drenge 5-8 år)

  Beskrivelse

  Her er en alle tiders mulighed for af få brændt krudtet af på en lærerig måde, der styrker både koordinationen og motorikken. Bliv stærkere og hurtigere gennem leg, tons og springopstillinger.

  Vi vil arbejde med at springe, hoppe, stå og gå på hænder, kravle, trille, kolbøtte os igennem lege, svinge os over forhindringer, og få sved på panden for at lære kroppen at kende og blive bedre til gymnastik.

  Alle drenge (5 - 8 år) er velkomne, men vi forventer du er klar til at høre efter for at lære noget. Din mor eller far er velkomne i salen, men så skal de også være omklædt, og klar til at assistere ved evt. lege, små redskaber eller lignende. Vi vil i år dele holdet op, så alle bliver udfordret svarende til alder og niveau.

  Er du klar til at give den gas og have det sjovt?

 • Tornadotøser 1 – 2 kl.

  Beskrivelse

  Tornadotøser er for piger i 1-2. klasse, der elsker at bevæge sig og gerne vil lære at lave vejrmøller, araberspring, kraftspring og flikflak. Vi forventer ikke at du kan springe i forvejen, for det er det, du skal lære hos os, men gymnastikken bliver mere seriøs og fokuseret. Der vil også være rytmik og ikke mindst masser af sjov og leg.

 • Salto flipperne 2 – 4 kl.

  Beskrivelse

  Holdet er for dig, der både er begynder og har prøvet det før, men som har lyst til både at springe i trampolin, lave flikflak, stå på hænder, samt lave bevægelse til musik.
  Det kan være du har prøvet at lave gymnastik før, men har brug for at blive bedre til at koordinere kroppen, blive stærkere, blive dygtigere og ikke mindst have det sjovt med det vi laver og hinanden.

  Selvom du har lavet gymnastik før, skal vi nok udfordre dig med både vejrmøller, saltoer, kraftspring, flikflak og meget meget mere.

 • Springmix 2 til 4 kl. øvede

  Beskrivelse

  Spring-mix er for piger og drenge i alderen 2.-4. klasse, som har gået til springgymnastik i minimum 2 år og har grundgymnastikken på plads. Holdet er for øvede gymnaster dvs. det forventes at du kan lave en vejrmølle med strakte ben, kan lave et araberspring, kan lave flikflak med hjælp og kan svinge op på hænder (ikke stå på hænder men have følelsen af at kunne svinge benene op). Du går her, fordi du gerne vil lære noget mere, og der vil blive stillet større krav til dig, og vi forventer at du møder til træning.

  Hvis vi vurderer at du ikke lever op til ovenstående, forbeholder vi os ret til at flytte dig til et andet hold.

 • Spring mix 2 kl.+

  Beskrivelse

  Spring-mix er for piger og drenge fra 2 klasse, som godt kunne tænke sig at springe på airtrack, lære flikflak, stå på hænder og springe i trampolin. Undervisningen bliver tilpasset både let øvede og øvede, så du skal ikke holde dig tilbage hvis ikke du har prøvet gymnastik før, der er plads til alle.

 • Junior spring 5. kl+

  Beskrivelse

  Junior spring er for piger og drenge fra 5. klasse,. Holdet er både for dig som ikke har prøvet det før, men også for dig der har gået i flere år, da I bliver undervist i forhold til det niveau I er på. Du vil blive udfordret med en masse springgymnastik så som vejrmølle, kraftspring, flikflak og salto. Vi springer på både airtrack og i forskellige trampoliner.
 • Hørsholm Spring aspirant (lukket hold)

  Beskrivelse

  For at være med på Hørsholm Aspiranthold, skal du først udtages. Der er på holdet ikke nogen aldersbegrænsning – det er den enkelte gymnasts kunnen, der afgør, om han/hun kan være med på holdet.
  Vi starter med grundig opvarmning med styrketræning og smidighedstræning.

  Det forventes at gymnasten har helt styr på araberspring og afsæt til andre grundlæggende spring, samt fornemmelse for om en håndstand er korrekt udført.

  Vi arbejder videre med de forskellige spring ud fra, hvor meget du kan i forvejen, så du bliver stærkere og mere smidige. Ligeledes arbejder vi med en rytmeserie, så vi i slutningen af sæsonen kan deltage som gæstehold i et par opvisninger.

  I løbet af sæsonen vil der blive arrangeret en weekend med overnatning og intensiv træning + socialt samvær. Der vil også blive arrangeret ekstra træningsdage i springcenter.
  Alt dette forventer vi at du deltager i.

  Da du er udtaget til at gå på dette hold, forventer vi, at du møder op til træning hver gang, og at du kommer med den rette indstilling. Du går her, fordi du gerne VIL noget mere og er ambitiøs omkring din springtræning.

  HOLDET ER LUKKET.

  DER MÅ PÅREGNES UDGIFTER TIL OPVISNINGSTØJ.

 • Hørsholm Spring (udtaget)

  Beskrivelse

  For at være med på Hørsholm Spring, skal du først udtages. Der er på holdet ikke nogen aldersbegrænsning – det er den enkelte gymnasts kunnen, der afgør, om han/hun kan være med på holdet.

  Vi starter med grundig opvarmning med styrketræning og smidighedstræning. Der vil som altid være fokus på, at du skal blive bedre til at springe selv, at springene bliver perfekte, og at du lander korrekt. Der vil blive lagt meget vægt på kraftspring, araber flikflak og i trampolinen: salto, hoftebøjede salto og overslag. I forbindelse med diverse opvisninger vil der også blive lagt vægt på rytmik, så der vil blive undervist i rytmeserie.

  I løbet af sæsonen arrangerer vi en weekend med overnatning og intensiv træning + socialt samvær. Der vil også blive arrangeret ekstra træningsdage i springcenter. Desuden vil der være eksterne opvisninger. Alt dette forventer vi at du deltager i.

  Da du er udtaget til at gå på dette hold, forventer vi, at du møder op til træning hver gang, og at du kommer med den rette indstilling. Du går her, fordi du gerne VIL noget mere og er ambitiøs omkring din spring-træning.

  HOLDET ER LUKKET.

  DER MÅ PÅREGNES UDGIFTER TIL OPVISNINGSTØJ.

 • Rope skipping – begynder/let øvet

  Beskrivelse

  Rope skipping begynder/let øvet er for alle, der synes, det er sjovt at sjippe. Vi leger med sjippetove på mange forskellige måder, hvor både korte og lange sjippetove indgår. Vi har sjippetov, så du skal bare have nogle gode indendørssko. Og så lærer du at sjippe double dutch og lave tricks. Her går du også, hvis du allerede har gået en sæson. Holdet træner 1 gang om ugen.

 • Rope Skipping – øvede/aspirant

  Beskrivelse

  Dette hold i sjipning er for øvede sjippere, du skal have lyst til at udfordre dig selv med sjipning og tricks. Vi arbejder med forskellige discipliner inden for sjipning, hvor vi træner kondition og styrke med et smil på læben. Har du lyst til nye udfordringer, lære lidt sværere tricks med sjippetovet og få pulsen op, så kom med ud og hop. Vi laver alt fra tricks i enkelt tov, til svære tricks i double dutch.
  Holdet kræver at du prioriterer din træning, at du har en høj disciplin og dit mål er på et tidspunkt at du gerne vil rykke til Konkurrence-holdet. Dette hold træner 2 gange om ugen.

 • Rope Skipping – udtaget konkurrencehold

  Beskrivelse

  Dette hold er et udtaget hold, hvor du kun kan gå, hvis du er udtaget af instruktørerne, brænder for din sjipning, har en ekstraordinær disciplin og gerne vil deltage i opvisninger/konkurrencer.
  Det handler ikke lige så meget om, hvad du kan - men om hvad du gerne vil lære. Der er mødepligt (så vidt muligt) og der vil arrangeres ekstra træninger ind imellem. Holder træner 2 gange om ugen + det løse.

 • Parkour Begynder fra 8 år

  Beskrivelse

  Parkour for piger og drenge i alderen fra 8 år som ikke har gået til parkour før.
  Parkour er en fysisk disciplin, hvor man tilpasser sine bevægelser til det miljø, man er i. Det går ganske enkelt ud på at komme fra et punkt til et andet, på den mest effektive og hurtige måde.
  Du har formentlig allerede dyrket parkour, måske uden at vide det. "Fangeleg" og "Jorden er giftig" handler om kropskontrol, om hurtigt at komme fra et sted til et andet, og om at kunne forcere forhindringer på din vej.
  Det handler om, at du får en god balance, muskelstyrke, smidighed og kondition, og at du evner at bruge dine ressourcer så optimalt som muligt.

  DER SKAL BENYTTES INDENDØRSSKO, DA GRUS OG SMÅSTEN ELLERS VIL ØDELÆGGE REDSKABERNE.

 • Parkour Øvede fra 10 år

  Beskrivelse

  Parkour Øvede er for piger og drenge i alderen fra 10 år som har gået til parkour i mindst 2 år.

  Parkour er en fysisk disciplin, hvor man tilpasser sine bevægelser til det miljø, man er i. Det går ganske enkelt ud på at komme fra et punkt til et andet, på den mest effektive og hurtige måde.
  Du har formentlig allerede dyrket parkour, måske uden at vide det. "Fangeleg" og "Jorden er giftig" handler om kropskontrol, om hurtigt at komme fra et sted til et andet, og om at kunne forcere forhindringer på din vej.
  Det handler om, at du får en god balance, muskelstyrke, smidighed og kondition, og at du evner at bruge dine ressourcer så optimalt som muligt.

  DER SKAL BENYTTES INDENDØRSSKO, DA GRUS OG SMÅSTEN ELLERS VIL ØDELÆGGE REDSKABERNE.

 • Pilates Voksne

  Beskrivelse

  Pilates er en sikker og effektiv træningsmetode til at få en stærkere og mere smidig krop.
  Hvis du ønsker at skabe bedre kropsbevidsthed og have en rankere kropsholdning, er pilates lige noget for dig. Træningen skaber harmoni mellem kroppens muskler og led. I pilates trænes både små og store muskelgrupper, vejrtrækning og koncentration. Øvelserne styrker i høj grad de dybe mave- og rygmuskler samt hofter, bagdel og bækkenbund - hvilket er afgørende for din kropskontrol.
  Alle kan være med uanset nuværende niveau.
  Medbring træningstøj, håndklæde og vand - træningen foregår på bare tæer. Måtter og diverse andet udstyr findes på stedet.
  Alle aldersgrupper +14 år er velkomne på holdet.

  Bemærk at sæsonen for dette hold er frem til 30. april 2019.

  Er du pensionist dvs. fyldt 65 år ved sæson start skal du tilmelde dig hold 22A.

 • Herre Motion

  Beskrivelse

  Motionsherrer. Sund og sjov motion for voksne herrer. Grundig opvarmning, let styrketræning og udstrækning.

  Er du pensionist dvs. fyldt 65 år ved sæson start skal du tilmelde dig hold 24A.

 • Vi er på Facebook

  På vores Facebook side kan du se små opdates i form af video og billeder fra ekstra træninger, konkurrencer og arrangementer i Hørsholm Gymnastikforening. Vi vil sætte stor pris på hvis du giver os en anbefaling og deler din oplevelse med andre.

  Følg os her