Her kan du læse mere om de forskellige hold, priser og tilmelde dig.

For gamle medlemmer, er det vigtigt at I har jeres loginoplysninger – ellers kan I klikke på Glemt adgangskode i “Medlemslogin” boksen og taste jeres mobil eller email, og få et nyt password.

Nye medlemmer bedes være opmærksomme på at stamdata gælder gymnasten – dvs fødselsdato mv. Tjek at I får skrevet jeres email og mobil korrekt, så vi kan komme i kontakt med jer.

 • Familiefræs 1½ til 3 år

  Beskrivelse

  Familiefræs 1 1/2 - 3 år er gymnastik for børn der gerne vil have enten mor eller far med til gymnastik. Vi vil arbejde med barnets grundmotorik gennem rul, hop, kolbøtter på udvalgte redskaber. Udover dette vil vi lave sanglege, lege med faldskærm og give alle sved på panden.
  Søskende der ikke er tilmeldt må ikke være i salen når der undervises.

  HUSK DET ER BARNETS FØDSELSDATO OG NAVN VI SKAL BRUGE - IKKE FORÆLDRENES

 • Familiefræs 2 til 4 år

  Beskrivelse

  Familiefræs 2-4 år er gymnastik for de børn der har brug for, at enten mor eller far er med til gymnastik. På dette hold arbejder vi videre med motorikken gennem lege og gymnastik på redskabsbane. Vi skal hoppe, hinke, rulle, dreje rundt og have en hyggelig time, hvor alle har mulighed for at få sved på panden. Søskende der ikke er tilmeldt må ikke være i salen når der undervises.

  HUSK DET ER BARNETS FØDSELSDATO OG NAVN VI SKAL BRUGE - IKKE FORÆLDRENES

 • Familiefræs 3 til 5 år

  Beskrivelse

  Familiefræs 3-5 år er for de børn der har brug for at have enten mor eller far med til gymnastik. På holdet begynder vi så småt op med sværere lege, spring osv. som børnene vil møde på de hold de vil komme på senere hen. Men samtidig skal vi have det skægt med faldskærmen, hulahop ringene osv. Der vil være rig mulighed for at få sved på panden. Søskende der ikke er tilmeldt må ikke være i salen når der undervises.

  HUSK DET ER BARNETS FØDSELSDATO OG NAVN VI SKAL BRUGE - IKKE FORÆLDRENES

 • Spilopper 4 til 6 år

  Beskrivelse

  Spilopper er for piger og drenge i alderen 4-6 år og som gerne vil udfordres noget mere. Holdet er for dem, der gerne vil lære at lave vejrmøller, stå på hænder og kolbøtter og som elsker at afprøve redskaber og springe på airtrack. Der vil være let styrketræning, opvarmningslege, god musik og selvfølgelig en masse skæg og ballade.

 • Turbospring 0 – 1 kl.

  Beskrivelse

  Turbospring er for alle piger og drenge som går i 0.–1. klasse. Har du lyst til at prøve kræfter med gymnastik på et hold, hvor der både er plads til sjov og udvikling, så tilmeld dig Turbospring.
  Her vil vi primært arbejde med at lære at slå kolbøtter, lave vejrmøller med strakte ben, araberspring samt at stå på hænder. Vi vil også arbejde henimod overslag, kraftspring og flik-flak. Vi vil derudover lave en masse sjove og lærerige lege, som hjælper børnene til at udfolde sig både motorisk og styrkemæssigt. Der forventes ikke noget af dig springmæssigt, for du går til gymnastik for at lære det. Undervisningen tilpasses så alle bliver udfordret.

 • Power Pirater (drenge 5-7 år)

  Beskrivelse

  Her er en alle tiders mulighed for af få brændt krudtet af på en lærerig måde, der styrker både koordinationen og motorikken. Bliv stærkere og hurtigere gennem leg, tons og springopstillinger.

  Vi vil arbejde med at springe, hoppe, stå og gå på hænder, kravle, trille, kolbøtte os igennem lege, svinge os over forhindringer, og få sved på panden for at lære kroppen at kende og blive bedre til gymnastik.

  Alle drenge (5 - 7 år) er velkomne, men vi forventer du er klar til at høre efter for at lære noget. Din mor eller far er velkomne i salen, men så skal de også være omklædt, og klar til at assistere ved evt. lege, små redskaber eller lignende. Vi vil i år dele holdet op, så alle bliver udfordret svarende til alder og niveau.

  Er du klar til at give den gas og have det sjovt?

 • Tornadotøser 1 – 2 kl.

  Beskrivelse

  Tornadotøser er for piger i 1-2. klasse, der elsker at bevæge sig og gerne vil lære at lave vejrmøller, araberspring, kraftspring og flikflak. Vi forventer ikke at du kan springe i forvejen, for det er det, du skal lære hos os, men gymnastikken bliver mere seriøs og fokuseret. Der vil også være rytmik og ikke mindst masser af sjov og leg.

 • Spring mix 2-4 kl. øvede

  Beskrivelse

  Spring-mix er for piger og drenge i alderen 2.-4. klasse, som har gået til springgymnastik i minimum 2 år og har grundgymnastikken på plads. Holdet er for øvede gymnaster dvs. det forventes at du kan lave en vejrmølle med strakte ben, kan lave et araberspring, kan lave flikflak med hjælp og kan svinge op på hænder (ikke stå på hænder men have følelsen af at kunne svinge benene op). Du går her, fordi du gerne vil lære noget mere, og der vil blive stillet større krav til dig, og vi forventer at du møder til træning.

  Hvis vi vurderer at du ikke lever op til ovenstående, forbeholder vi os ret til at flytte dig til et andet hold.

 • Spring mix 2 kl.+

  Beskrivelse

  Spring-mix er for piger og drenge fra 2 klasse, som godt kunne tænke sig at springe på airtrack, lære flikflak, stå på hænder og springe i trampolin. Undervisningen bliver tilpasset både let øvede og øvede, så du skal ikke holde dig tilbage hvis ikke du har prøvet gymnastik før, der er plads til alle.

 • Junior spring 5. kl+

  Beskrivelse

  Junior spring er for piger og drenge fra 5. klasse,. Holdet er både for dig som ikke har prøvet det før, men også for dig der har gået i flere år, da I bliver undervist i forhold til det niveau I er på. Du vil blive udfordret med en masse springgymnastik så som vejrmølle, kraftspring, flikflak og salto. Vi springer på både airtrack og i forskellige trampoliner.
 • Backflip Boys/Drengespring (8 år+)

  Beskrivelse

  Hvis du er klar til at give den gas på trampoliner og airtrack, og har lyst til at blive dygtigere til at bruge din krop på både redskaber og på hænder - så er Backflip Boys sikkert et godt sted for dig at lave gymnastik. Det er ikke en forudsætning at du har lavet gymnastik før, men du skal have lyst til at få sved på panden og klar til at blive stærkere, hurtigere og springe højere  - og ja, så skal du være fyldt 8 år!

  Vi glæder os til at se dig

 • Hørsholm Spring (udtaget)

  Beskrivelse

  For at være med på Hørsholm Spring, skal du først udtages. Der er på holdet ikke nogen aldersbegrænsning – det er den enkelte gymnasts kunnen, der afgør, om han/hun kan være med på holdet.

  Vi starter med grundig opvarmning med styrketræning og smidighedstræning. Der vil som altid være fokus på, at du skal blive bedre til at springe selv, at springene bliver perfekte, og at du lander korrekt. Der vil blive lagt meget vægt på kraftspring, araber flikflak og i trampolinen: salto, hoftebøjede salto og overslag. I forbindelse med diverse opvisninger vil der også blive lagt vægt på rytmik, så der vil blive undervist i rytmeserie.

  I løbet af sæsonen arrangerer vi en weekend med overnatning og intensiv træning + socialt samvær. Der vil også blive arrangeret ekstra træningsdage i springcenter. Desuden vil der være eksterne opvisninger. Alt dette forventer vi at du deltager i.

  Da du er udtaget til at gå på dette hold, forventer vi, at du møder op til træning hver gang, og at du kommer med den rette indstilling. Du går her, fordi du gerne VIL noget mere og er ambitiøs omkring din spring-træning.

  DER MÅ PÅREGNES UDGIFTER TIL OPVISNINGSTØJ.

 • Parkour Begynder fra 8 år

  Beskrivelse

  Parkour for piger og drenge i alderen fra 8 år som ikke har gået til parkour før.
  Parkour er en fysisk disciplin, hvor man tilpasser sine bevægelser til det miljø, man er i. Det går ganske enkelt ud på at komme fra et punkt til et andet, på den mest effektive og hurtige måde.
  Du har formentlig allerede dyrket parkour, måske uden at vide det. "Fangeleg" og "Jorden er giftig" handler om kropskontrol, om hurtigt at komme fra et sted til et andet, og om at kunne forcere forhindringer på din vej.
  Det handler om, at du får en god balance, muskelstyrke, smidighed og kondition, og at du evner at bruge dine ressourcer så optimalt som muligt.

  DER SKAL BENYTTES INDENDØRSSKO, DA GRUS OG SMÅSTEN ELLERS VIL ØDELÆGGE REDSKABERNE.

 • Parkour Øvede fra 10 år

  Beskrivelse

  Parkour Øvede er for piger og drenge i alderen fra 10 år som har gået til parkour i mindst 2 år.

  Parkour er en fysisk disciplin, hvor man tilpasser sine bevægelser til det miljø, man er i. Det går ganske enkelt ud på at komme fra et punkt til et andet, på den mest effektive og hurtige måde.
  Du har formentlig allerede dyrket parkour, måske uden at vide det. "Fangeleg" og "Jorden er giftig" handler om kropskontrol, om hurtigt at komme fra et sted til et andet, og om at kunne forcere forhindringer på din vej.
  Det handler om, at du får en god balance, muskelstyrke, smidighed og kondition, og at du evner at bruge dine ressourcer så optimalt som muligt.

  DER SKAL BENYTTES INDENDØRSSKO, DA GRUS OG SMÅSTEN ELLERS VIL ØDELÆGGE REDSKABERNE.

 • Pilates Voksne

  Beskrivelse

  Pilates er en sikker og effektiv træningsmetode til at få en stærkere og mere smidig krop.
  Hvis du ønsker at skabe bedre kropsbevidsthed og have en rankere kropsholdning, er pilates lige noget for dig. Træningen skaber harmoni mellem kroppens muskler og led. I pilates trænes både små og store muskelgrupper, vejrtrækning og koncentration. Øvelserne styrker i høj grad de dybe mave- og rygmuskler samt hofter, bagdel og bækkenbund - hvilket er afgørende for din kropskontrol.
  Alle kan være med uanset nuværende niveau.
  Medbring træningstøj, håndklæde og vand - træningen foregår på bare tæer. Måtter og diverse andet udstyr findes på stedet.
  Alle aldersgrupper +14 år er velkomne på holdet.

  Er du pensionist dvs. fyldt 65 år ved sæson start skal du tilmelde dig hold 21A.

 • Herre Motion

  Beskrivelse

  Motionsherrer. Sund og sjov motion for voksne herrer. Grundig opvarmning, let styrketræning og udstrækning.

  Er du pensionist dvs. fyldt 65 år ved sæson start skal du tilmelde dig hold 22A.

 • Hold tilmelding

  På Tilmelding siden kan du se oplysninger om pris, periode, lokation, instruktører og kontakt oplysninger på det enkelte hold, når du klikker på Info. Ved tilmelding betaler du prisen for hele vintersæson.

  Gå til tilmelding