Sommeropvisning 2022

Søndag den 12. juni 2022, kl. 12.00 – 17.00 i Hørsholm hallen

Så rykker sommerens opvisning sig hastigt nærmere, og forberedelserne er i fuld gang på alle hold. Opvisningen er for hele foreningen en festlig afslutning på sæsonens gymnastik, så vi håber, at alle bakker op om arrangementet.

Vi starter med fælles indmarch og gymnasterne skal mødes med deres instruktører senest kl. 11.30 på halgulvet – medmindre andet er aftalt. Vi håber, at alle gymnaster har mulighed for at være til stede fra starten. Ligeledes er der fælles udmarch ca. kl. 17.00. Programmet er sendt på mail og kan ses på vores hjemmesiden her.

Dørene åbnes kl. 11.15. Entré er kr. 50 for voksne, og børn under 15 år er gratis (gymnaster er gratis).  Billetter kan købes online via vores hjemmeside her. Vi opfordrer meget til I gør dette, så vi ved, hvor mange der kommer. Ved indgangen vil det være muligt både at betale kontant, og med mobilepay, men vi foretrækker mobilepay.

Efter hver holdopvisning vil holdet stille op i forhallen til fællesfoto, hvor I har mulighed for at tage billeder af hele holdet.

Sæsonen slutter efter opvisningen.