Hørsholm Spring (kræver udtagelse)

Alder: Alle aldre Niveau: Hørsholm Spring Pris: 2.400,00 DKK
02/09/2023 - 30/04/2024 Vallerød Skole Mandag 16:00-17:30Onsdag 19:10-20:30 Instruktør: Johnnie Asbæk Geil Alex Melander Helena Knudsen Natasja Sofie Matz Nicoline Ortving
Beskrivelse

For at være med på Hørsholm Spring, skal du først udtages. Der er på holdet ikke nogen aldersbegrænsning – det er den enkelte gymnasts kunnen, der afgør, om han/hun kan være med på holdet. Bemærk at holdet ikke nødvendigvis er fyldt, selv om det kun er muligt at skrive sig på venteliste. På dette hold fungerer ventelisten kun som en tilkendegivelse, at man ønsker at deltage på holdet - vi accepterer hurtigt de gymnaster på ventelisten, der er udtaget.

Vi starter med grundig opvarmning med styrketræning og smidighedstræning. Der vil som altid være fokus på, at du skal blive bedre til at springe selv, at springene bliver perfekte, og at du lander korrekt. Der vil blive lagt meget vægt på kraftspring, araber flikflak og i trampolinen: salto, hoftebøjede salto og overslag. I forbindelse med diverse opvisninger vil der også blive lagt vægt på rytmik, så der vil blive undervist i rytmeserie.

I løbet af sæsonen arrangerer vi en weekend med overnatning og intensiv træning + socialt samvær. Der vil også blive arrangeret ekstra træningsdage i springcenter. Desuden vil der være eksterne opvisninger. Alt dette forventer vi at du deltager i.

Da du er udtaget til at gå på dette hold, forventer vi, at du møder op til træning hver gang, og at du kommer med den rette indstilling. Du går her, fordi du gerne VIL noget mere og er ambitiøs omkring din spring-træning.

DER MÅ PÅREGNES UDGIFTER TIL OPVISNINGSTØJ.

Pris: 2.400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Johnnie Asbæk Geil

Alex Melander

Helena Knudsen

Natasja Sofie Matz

Nicoline Ortving