Vi åbner for tilmelding til vintersæsonen i august

30-06-2023

Kære alle - tak for en dejlig og veloverstået sæson i HØG. 

Vi gør opmærksom på, at det fra august vil være muligt at tilmelde sig vintersæsonen 2023/24. For eksisterende medlemmer i foreningen åbner tilmeldingen d. 12/08, mens det vil være muligt for alle at tilmelde sig fra d. 20/08. 

Vi arbejder på at have en komplet holdliste klar på hjemmesiden i løbet af juli. 

Vi glæder os til at se jer alle igen efter sommerferien! 

Mange hilsner

Bestyrelsen i HØG

Læs mere

Vi mangler nye kræfter i bestyrelsen - kunne det være dig?

05-06-2023

Bestyrelsen i Hørsholm Gymnastikforening søger efter en eller flere nye bestyrelsesmedlemmer til at løfte ansvaret for vores dejlige forening. Måske det kunne være dig?

Som bestyrelsesmedlem vil du få mulighed for at bidrage til udviklingen af foreningen og være med til at sikre, at børn i og omkring Hørsholm fortsat får mulighed for at udvikle sig og trives gennem aktiv gymnastik. 

Vi er i dag en mindre frivillig bestyrelse, som arbejder for at skabe de bedst mulige rammer omkring vores gymnaster og instruktører i foreningen. Typiske opgaver som en del af bestyrelsen kan eksempelvis være; deltagelse i bestyrelsesmøder, samarbejde med instruktører om at sikre bedst mulig undevrisning, planlægning og afholdelse af arrangementer og dialog med medlemmer af foreningen. 

For at blive en del af bestyrelsen er det ikke et krav, at man har erfaring eller kendskab til gymnastik - blot at du har lyst til at engagere dig og bidrage til lokalidrætten i Hørsholm. 

I bestyrelsen lægger vi vægt på at have det rart og hyggeligt sammen. Vi er hjælper hinanden og løfter altid opgaverne i fællesskab. 

OBS: Som medlem af bestyrelsen fritages du og dine børn for at skulle betale kontingent i foreningen. 

Du er meget velkommen til at kontakte os på mailaddressen (admin@horsholmgymnastik.dk), hvis du er interesseret eller har spørgsmål til bestyrelsen. 

Mange hilsner

Bestyrelsen i Hørsholm Gymnastikforening

Læs mere